Over ons

Print & Co, wat kunnen wij voor u betekenen

Print & Co weet hoe belangrijk het is om met de juiste presentatiemiddelen aandacht te vragen voor producten en diensten. Met veel expertise voorziet het bedrijven en organisaties van vlaggen, spandoeken, presentatiesystemen en displays. Communicatiemiddelen in de ruimste zin van het woord. Print & Co lost verwachtingen in en helpt, door doeltreffend handelen, menige opdrachtgever aan het gewenste product of een passende uitstraling.

Door de jarenlange ervaring in de branche is Print & Co thuis in de wereld van ‘signing’. De productkennis en de kennis van de mogelijkheden monden uit in een helder advies en de juiste communicatie-uitingen. Print & Co denkt mee, schuwt innovatie niet en hanteert kwaliteit als rode draad. De kennis van het team en de motivatie om elke opdracht tot een succes te maken, komen meer tot uiting in het resultaat.

Een persoonlijke aanpak loont. Als toonaangevend speler heeft Print & Co een aansprekend klantenbestand en ziet dat dagelijks groeien. Door een beroep te doen op hooggekwalificeerde wederverkopers in Nederland en België kan snel op de wensen van de klant worden geanticipeerd. Univé, KNAU, Wegener Media, ASML, Philips en Kia hebben dat al ervaren.

Print & Co bouwt op persoonlijke wijze aan een langdurige relatie met de klant. Vanzelfsprekend zijn meedenken, zich verplaatsen in de aanpak van de klant en het leveren van maatwerk. Door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft menig opdrachtgever het vertrouwen aan Print & Co gegeven.

Aanpak


Samen met klanten inspelen op de beoogde doelgroepen is voor Print & Co een ultieme uitdaging. De kwaliteit van de producten is van een hoog niveau en het aanbod ruim en veelzijdig. Of het gaat om een kleine vlag of banier of grote displays of autobelettering, aan elke wens wordt invulling gegeven. Print & Co richt zich op het MKB en hoger en de opdrachten kunnen zich uitstrekken over een of meerdere stuks. Maar ook grote aantallen en formaten worden gerealiseerd. Een opdracht is van ‘scratch’ tot aflevering c.q. plaatsing bij Print & Co in vakkundige handen.

Persoonlijk


Met een uitgebreid netwerk voorziet Print & Co de volledige markt in Benelux en daarbuiten van presentatiemiddelen. De wederverkopers beschikken over een breed pakket aan diensten en producten. Een contactmoment is voldoende om uw interesse te tonen. Een persoonlijk gesprek leidt naar succes.

Ontwerp/concept


Een ontwerp/concept vraagt om de juiste technische specificaties. Mocht uw digitale bestand niet aan de vereiste richtlijnen voldoen, dan neemt de medewerker van Print & Co contact met u op. Ook is het mogelijk om ons het ontwerp of concept in handen te geven waardoor wij het naar wens en technische eisen kunnen uitvoeren. Informatie: +31 (073 689 67 32.

“Flexibele partner die meedenkt en het onmogelijke toch voor elkaar krijgt. Dag en nacht.”

Bart van Esch - BE-Interactive BV

Meer projecten »