Textielframes snel en goedkoop online bestellen

Textielframes, een kanjer in opvallen!

Op zoek naar aluminium Textielframes haarscherp bedrukt of geprint? Textielframes zijn een unieke combinatie tussen textiel en een aluminium profielraam en combineert tevens een elegante uitstraling met de mogelijkheid de visuals makkelijk en eenvoudig te verwisselen.  

Print & Co begrijpt hoe belangrijk het is om goed voor de dag te komen en biedt de mogelijk om makkelijk online Textielframes te bestellen tegen de beste prijs en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de Textielframes die u online besteld met uw afbeelding, logo of reclameboodschap  snel en eenvoudig gemonteerd kan worden, ook zonder ervaring.

Onze Textielframes zijn licht van gewicht en worden compact verpakt waardoor de transportkosten aanzienlijk gerduceerd worden. 

Wij bieden u de optimale Textielframes in combinatie met Polydeco Textieldoek  in het door u geselecteerde formaat  tegen een zeer scherpe prijs.  We leveren de Textielframes in de regio 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg  maar natuurlijk ook in de rest vast Nederland. Makkelijk online besteld. 

Waar moet u op letten bij het online bestellen van Textielframes met Polydeco Textieldoek?  

 

  • Materiaal Polydecodoek: 220 grams per m2, brandvertragend, reinigbaar en wasbaar.
  • Kleurkracht van het Polydeco Textieldoek: Onze kleurstoffen hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Hiermee onderscheiden we ons van andere leveranciers.
  • Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatieve Textielframe:
  • Kosten: U wilt kwaliteit, maar natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw textielframe. Print & Co biedt u Textielframes met de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Bereken direct online uw prijs en wij bewijzen het.
  • Levertijd slechts 5 werkdagen. (Spoedlevering in overleg)

 

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie over verschillende soorten en uitvoeringen voor de Textielframes? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Ook voor; vlaggenbeachflagsspandoeken en vlaggenmasten kunt u bij ons terecht. Gegarandeerd de beste kwaliteit en een zeer snelle levering!   

“Dankzij jullie goede service zijn de vlaggen perfect op tijd op school afgeleverd. ”

Jan Zonneveld - Elckerlyc Basisschool

Meer projecten »